eerste indruk
Door: Frans
Blijf op de hoogte en volg Frans
10 September 2005 | Thailand, Pattaya
Ik ben toen van Si racha met Martin naar Pattaya gereden en loop daar nu een beetje rond. Ik zal zo ff een kaart kopen en dan ga ik weer verder met de omgeving ontdekken, en vanavond maar los!!!
Tot zo ver alles goed, ik zal zo regelmatig mogelijk wat op de site proberen te zetten.
Vr gr Frans
10 September 2005 - 07:45
Dirkiemaat:
Jo fransie supermooi daar?
Fijn dat je zo goed bent aangekomen. Have fun in the sun! Greetz -
10 September 2005 - 08:10
Inge En Berit:
Hee,
Lekker dat alles zo soepel is verlopen! Leuk om zo snel wat van je te horen. Geniet maar van je vrije weekend en we lezen graag hoe het met je gaat! X Frans, Berit, Lars en Inge -
10 September 2005 - 08:33
Reinoud:
He sjonnie,
Zo te horen gaat het al lekker daar. heb nog een sms gestuurd voordat je weg ging, maar was denk ik al te laat. Veel succes daar en ik zal je via deze site blijven volgen.
Groeten Reinoud -
10 September 2005 - 09:27
Mama:
hee bofkont, en nu loop je zomaar in Thailand. heel veel plezier. Lees je mail, de eerst lange is al weg. dikke kus mama -
10 September 2005 - 11:24
Arnout:
Halleej Frans!
Het avontuur is dus begonnen...supermooi! Geniet ervan, veel succes en plezier en houd de tukkers op de hoogte van je avonturen! Chau -
10 September 2005 - 11:38
Wilco:
Hey Fransie,
Goed om al zo snel van je te horen!! Maak er wat moois van en we spreken elkaar!
Ciao Wilco -
10 September 2005 - 12:20
Klaas:
Frans,
masterlijk jongen, we horen van je en suc6 met die kleine menschen daar, haha -
10 September 2005 - 13:40
Jaap&Riet:
De eerste indrukken zijn goed Frans,we kijken wel op je site hoe alles verder gaat. Groetjes
Jaap&Riet -
10 September 2005 - 18:23
Marielle Gouwenberg:
De site is inmiddels ook bekend in Boekarest. We zullen je ervaringen volgen. Kun je ons nog een keer laten weten wat je nu precies gaat doen, want jouw werkgebied heeft uiteraard onze interesse! Hoe maak je overigens zo'n site, misschien ook iets voor ons.
Veel succes!! -
10 September 2005 - 21:30
Paul&Roos:
Hi Sjonnie!
Nog een beetje kunnen genieten van je mp3 speler? We houden de site in de gaten. Mzl -
10 September 2005 - 21:31
Paul:
Wat voor merk bier? -
11 September 2005 - 09:06
Michiel:
He Sjonnie, dat zijn berichten, bier nog een beetje te haggelen ook? Geniet van alle indrukken! -
11 September 2005 - 11:26
Ellen En Gertjan:
Lieve neef,
Wat is het toch een goeie stap van je om dit te gaan doen. Leuk om op je site te kijken hoe het met je gaat. Het wordt vast een hele mooie/leerzame ervaring. Geniet er lekker van.
Veel liefs van Ellen en Gertjan xxxxxxx -
11 September 2005 - 15:11
Pim En Ad:
Klinkt allemaal perfect !
Wie heeft nou meteen zo'n baas die het bier al geregeld heeft...
Ben benieuwd naar de verhalen over werk en stappen !
Veel succes en plezier
Pim -
12 September 2005 - 05:29
Gozer, fijn dat je goed bent aangekomen. En pas op voor die Tsunami's! -
12 September 2005 - 05:30
Gozer, fijn dat je goed bent aangekomen. En pas op voor die Tsunami's! -
12 September 2005 - 06:09
Noud:
Hoi Fransie, geweldig man. Vandaag zeker je eerste werkdag? Laat het bier maar weer even staan. Leuk je op deze manier te kunnen volgen en ben weer erg benieuwd naar je volgende bericht.
Hou je taai kerel en tot hoors.
Noud. -
12 September 2005 - 06:15
Truus Bish:
Frits, geweldig, dat we nu al wat van je horen. Wat ga je daar eigenlijk precies doen?
Dikke groet van Falcon, Truus -
12 September 2005 - 06:22
Sander:
Ha die Fritsie,
Dat gaat wel goed zo te horen. Succes en hou je thai! -
12 September 2005 - 07:40
Robbert:
Goed om te lezen dat ze daar ook bier hebben. Ik neem aan dat je het weekend goed bent doorgekomen. Nogmaals veel plezier en succes met je eerste echte baan.
De groenten,
Rob -
12 September 2005 - 10:15
Sjaak Vrenegoor:
Frans, succes in het Thaise.
Kijk uit met het eten want je kan er drie keer last van hebben.
Thaise massage kan ik je aanraden, je collega's weten vast een betrouwbaar adresje.
Veel succes en we horen weer van je. Doe Sjuk de groeten. -
12 September 2005 - 12:00
Annemiek:
He Frans,
Lekker dat de vlucht goed is gegaan.
Ik hoop dat je het erg naar je zin krijgt in Thailand.
Annemiek -
13 September 2005 - 09:12
Gidi Dekker:
hee sjonnie,
goed bezig hoor. Ziet er goed uit allemaal. Pas op daar he! dan weet jij wel wat ik bedoel... -
14 September 2005 - 07:47
Pim En Ad:
Hi Frans !
Waar blijven de verhalen van kleine mensen en grote daden.
Wat een enorm groot land, beseffen we na het bekijken van de landkaart van Thailand.
Heb je gelegenheid om wat rond te reizen ?
Groeten Ad en Pim Enkuizen -
14 September 2005 - 14:31
Dertmar:
Hoop dat je een geweldige tijd hebt jongen, en laat wat van je horen af en toe -
14 September 2005 - 18:24
Dijkstra:
Mr. Gouwenberg
toemaar, klinkt al heel wat, mooi man dat alles goed verloopt zo te horen. Bier al koud, je hebt ze dus direct al instrukties gegeven. Nou mooie tijd daar en we horen wel van je -
14 September 2005 - 19:53
Jeroen En Yvonne:
He franssie wat een onwijs leuk idee deze sit kunnen we een beetje od hoogte blijven. Heel veel succes en hoplijk blijft er genoeg tijd over om door het mooie land te reizen. Jeroen en Yvonne Popkema -
16 September 2005 - 14:44
Jarno:
Ha die Frans. Alles ok daar in Thailand? Eerste wedstrijd van het seizoen al weer verloren. Je wordt gemist. Groeten. -
17 September 2005 - 11:01
Nan En Dayenne:
ha die Frans wat geweldig deze site zo blijven we een beetje op de hoogte van je reilen en zeilen. ook wij hebben een keer ronggelopen in Pattaya Mooi land vriendelijke mensen......toch. Vermaak je daar en tot horens.
groetjes de Rotgansjes -
21 September 2005 - 13:55
Cees:
Ha die Fritz,
Beetje late reactie van mij maar ben net terug uit Canada. Leuk dat je ons op de hoogte houdt. Veel succes daar. Groetjes -
27 September 2005 - 09:16
Ome Sjaak En Tante Henny:
Hou je thai Mr. Ing. Frans Jr.III; Pas op voor mooie lenige Thaise schonen; hou dan de poot stijf en de rest slap.Dus het is voor ons niet acceptabel als sjonnie met een thaise blonde anita komt aanzetten;dan kunjij je maar beter concentreren op ijzer, aluminiumen kunststof; groeten van kees uit Barcelona