Doelen, schoonheidsidealen & ongewenste intimiteit - Reisverslag uit Pattaya, Thailand van Frans Gouwenberg - WaarBenJij.nu Doelen, schoonheidsidealen & ongewenste intimiteit - Reisverslag uit Pattaya, Thailand van Frans Gouwenberg - WaarBenJij.nu

Doelen, schoonheidsidealen & ongewenste intimiteit

Door: Frans

Blijf op de hoogte en volg Frans

12 November 2005 | Thailand, Pattaya

Hallo allemaal,

Deze week weer een stukje uit Thailand, waarin meerdere onderwerpen aan de kaak worden gesteld. Nadat ik een paar weken geleden met veel bravoure aankondigde dat ik wel even de sportschool in zou gaan, ben ik deze week eindelijk begonnen met de eerste sessies (in heb nu ook overal pijn). Ik heb me samen met Martin aangesloten bij een gerenommeerde gym, waar ook de huidige mr. universe trainend. Om het gelijk maar goed aan te pakken, hebben we een schemaatje laten maken door een van de trainers. Deze man, Cliff (Amerikaan), is hij heel gedreven en prestatiegericht . Eerst hebben we even een gesprekje gehad, wat we nou eigenlijk willen bereiken. Als je ons beide ziet is het duidelijk dat we niet naar de gym hoeven om vet kwijt te raken, want dan blijft er weinig meer over, maar gewoon wat fitter (zwaarder). Dus hij heeft een schemaatje opgesteld en daarnaast ook nog een dieet voorgeschreven (veel en vaak). Daarbij wordt in een boekje bijgehouden wat we elke sessie doen, zodat je een beetje ziet waar je eigenlijk mee bezig bent en welke vooruitgang je boekt. Ik moet zeggen het is wel weer lekker om (op deze manier) fysiek bezig te zijn. En daarnaast geeft de trainer je duidelijke doelen, dus het begint zelfs een beetje op een echte sport te lijken.

Natuurlijk is het leuk, om een beetje bezig te zijn, maar ik ben natuurlijk ook wel zo eerlijk om erbij te vermelden dat het natuurlijk ook wel een beetje met mijn ijdelheid te maken heeft, dat ik het vege lijf de sportschool in heb gesleurd. En van ijdelheid, ga ik zo over naar het tweede onderwerp in de titel: schoonheidsidealen. Bijna ieder mens wil er verzorgd uitzien en ik ben daar niet anders in. Aangezien ze hier in Thailand op elke hoek van de straat wel een plastisch chirurg hebben, dacht ik, nu ik er toch ben ga ik gelijk maar een keer langs. Om er toch beetje zeker van te zijn dat ze, als ze gaan hakken, dit ook goed doen heb ik een afspraak gemaakt in het Pattaya Bangkok Hospital in Pattaya. Daar ben ik dus in totaal drie sessie verbouwt. Kijk na deze ingreep heb ik natuurlijk niks meer te verbergen, maar jullie zien vanzelf wel wat ik heb laten veranderen als ik terug ben.

Nou heb ik het gevoel dat dit hele stukje tot nu toe over uiterlijk vertoon gaat, dus dan neem ik gelijk maar even de Thaise discotheek Exite, mee in het verhaal. Dit is een echte Thaise disco waar de gehele avond live-dance act’s op het podium staan. In hoofdzaak gaat het bij deze act’s natuurlijk om het visuele plaatje, dus de ene show-girl komt in nog gewaagdere outfit op de planken zweven dan de andere. Maar vooral de act, waarbij een Thai een Thai en imitatie van Eminen op planken zette was erg hilarisch. Hij gaf de nick-name ‘Slim Shady’ als het ware een nieuwe dimensie.

Ik was dit allemaal eens even aan het bekijken vanaf mijn barkruk hangend over een statafel naast het de dansvloer, hier en daar ook nog genietend van de vrije dames die op enkele van deze tafels gracieus danspasjes uitvoerden, al dan niet geholpen door een vitamine pilletje, toen ik ineens een niet aflatende druk op de blaas voelde. Kijk dan kun je maar een ding doen en dat is het toilet opzoeken. Ik kijk om me heen, en zie een poppetje op een bordje dat toch wel verdacht veel op een mannetje lijkt, dus dat is de richting die ik met ferme passen opstap. Aangekomen bij de ingang wordt ik vriendelijk welkom geheten door een aantal kleine, zich van ietwat vrouwelijke trekjes behelpende, Thaise mannetjes.
Gelijk maakt een van die gasten met een washandje mijn handen schoon. Ik denk nog, dat doe ik altijd naderhand, maar let er verder niet te veel op. Ik begin wel lichtelijk op mijn hoede te raken als hij voor mij wil bepalen welke pispot ik ga gebruiken, en of dat nog niet genoeg is, gaat hij, terwijl ik mijn kleine vriend uit mijn broek hijs naast me staan en druk hij op het kraantje voor het doorspoelen. Ik denk nog, wel een beetje opdringerig, maar service is ook belangrijk en ik wil beginnen om de boel te gaan lozen. En op het moment dat ik de eerste druppel op het glazuur hoor kletteren, mijn hoofd in mijn nek leg en begin met het grote genieten (je kent het gevoel wel als je het lang hebt opgehouden en je mag eindelijk) voel ik twee handen die mijn rug en schouders beginnen kneden en een stem vragen ‘Do you want massage’ . Als een reflex, stopt de kleine vriend met lozen, op hetzelfde moment wordt het zaakie terug in de broek gestopt en de riem nog een keertje extra strak vastgesnoerd. Naar adem snakkend, draai ik me met een verbijsterende blik om naar het mannetje dat, terwijl ik me ding aan doen was, aan me zat.
Zonder te verblikken of te verblozen dirigeerde hij me naar de wasbak, waar ik hem nog net van kan weerhouden om mijn handen ook nog te gaan wassen. Een beetje bijgekomen van de schrik kijk ik in de spiegel en denk, dat kwam goed af en nu als de sodemieter weg hier. Maar terwijl ik me omdraai en wordt aangekeken door 10 ‘flikkerige’ ogen, wordt me duidelijk dat ik hier nog niet klaar ben. Een van de mannetjes weet me te vertellen dat ik 100 Baht (2 euro)moet neerleggen, en ik wordt een beetje giftig en vraag hem waarvoor ik dan wel moet betalen, en hij zegt doodleuk, ja ‘Me, him, him, him and him take care of you’ dus dat is dan 100baht. Ik dacht dat ik gek werd, maar ik stond met de rug tegen de muur en tussen mij en de uitgang dus vijf van die pikkenlikkertjes in zo’n verwijfde pose (handjes in de zijn leunend op een been). Ik was er zeker van dat ze zich zouden vastbijten of gaan krabben als ik zou proberen te vluchten. Dus toch maar gewoon die 100 Baht betaalt om van alle ellende af te zijn. Weer genesteld op mijn barkruk, geef ik eerst ff Martin de wind van voren, waarom hij me niet even hand kunnen waarschuwen voor de praktijken hiero!!! Hij kon er hartelijk om lachen en nam een slok van zijn biertje. Van de schrik bekomen kon ik er ook wel weer om lachen, tot het moment dat de blaas aangaf dat hij nog niet helemaal leeg was. Tijd om de biezen te pakken, en een privaat potje op te zoeken!!!!

En het slot ging vandaag dus over ongewenste intimiteiten, maar dit was zelfs voor de wat minder wakkere lezer wel duidelijk.

Volgende week ongetwijfeld een nieuw avontuur, groetjes Frans

• 12 November 2005 - 10:24

Ellen&gertjan:

He frans,

Wat een griezelig/grappig verhaal daar in die WC. Kan me voorstellen dat je op dat moment wenste dat je gewoon in de WC van de detrabar was. Maar zo blijkt maar weer je bent niet alleen heel aantrekkelijk voor vrouwen maar dus ook voor mannen :-)

• 12 November 2005 - 10:56

Myrt:

Hey Frans,

Dus jij bent nu andere showgirls aan het bekijken... zolang je maar niet mijn liedje voor ze zingt!!! :-) Wat een verhaal over dat toilet, kan me helemaal voorstellen hoe jij daar stond... Haha!!
    Hier gaat alles goud!
    Dikke kus Myrt

• 12 November 2005 - 11:58

Dertmar:

He fransie,
    Zeg ik hoop wel dat je bij je geaardheid blijft, en dat ze je niet overhalen tot de mannenliefde hahaha.
    he Frenz, suc6

• 12 November 2005 - 15:32

De Graaf:

Tja Sjonnie, wil je een beetje in conditie blijven, biedt de sportschool uitkomst! Hoorde trouwens wat je ingreep was, het zag er eerst natuurlijk ook niet uit dat begrijp ik.... En dat laatste dat is niet best idd, aparte gasten die Thaipoppen. Maar goed als het daar met de vrouwtjes niet wil lukken, ken je altijd nog naar de voor jouw intimiderende plee. Succes met alles, groeten Roel

• 12 November 2005 - 22:49

Marjolein:

.....waneer komt deze film van jou in de bioscoop? Het script wordt steeds maar langer en langer denk ik!! Hihi. Ik kom kijken!

Nou, voorzichtig he! Dikke kus, Marjolein

• 13 November 2005 - 15:08

Robert:

Mooi verhaal gouwenberg, dat is wat anders als een carnavalsnicht! Veel succes met sporten.
    zie reactie marjo, over het verfilmen van je verhalen. Je kan van je tekst ook een theaterstuk maken. Voor de hoofdrolspelers hoef je dan niet ver te zoeken en bovenstaande is wel iets hilarisch van te maken.

• 13 November 2005 - 16:33

Kajee:

Super mooi verhaal!
    Ben nu wel benieuwd geworden wat je hebt laten verbouwen.. Het feit dat de gemiddelde male-thai heel erg hitsig wordt van mannelijk schoon, stelt mij in deze gerust... Succes deze week!

• 14 November 2005 - 15:38

Jelmer:

Hee Frans,
    Mooie verhalen hoor allemaal.. Ik hoop alleen dat je je wel voornamelijk bezig houdt met je core business..

• 16 November 2005 - 08:28

Drs. Paul:

Frans, mijn smsje wilde niet naar jou toe, vandaar maar even zo. Ik ben overdag te bereiken op 038 4244467. Bedankt voor je kaart! Paul

• 23 November 2005 - 05:57

Martin:

Mooi gelul hier, maar uhhh wanneer komt de volgende report uit het Paradijs??? Enuhh als je nog een bijrol hebt voor de film...bij deze ben ik voor een rijkelijke vergoeding beschikbaar.